Wat is een CAR-verzekering? » Machine Montageverzekering

Machine Montageverzekering; beschermd tegen schade

Een Machine Montageverzekering is onmisbaar voor opdrachtgevers en aannemers in de bouw. Tijdens het repareren of installeren van machines kan er wel eens iets mis gaan waardoor schade ontstaat. Onderdelen worden gestolen, er wordt een montagefout gemaakt, onderdelen zijn defect of apparatuur raakt beschadigd. Met de Machine Montageverzekering van de Carverzekering Specialist bent u als opdrachtgever verzekerd tegen de financiële gevolgen van deze schade.

Voor wie is de Machine Montageverzekering

De Machine Montageverzekering is bedoeld voor opdrachtgevers, installateurs en aannemers van montage- en/of installatieprojecten. Enkele voorbeelden zijn constructiebedrijven, grafische industrie en nuts- en telecombedrijven, maar ook de metaal- hout- en kunststofverwerkende industrie kan een Machine Montageverzekering afsluiten. De verzekering biedt materiële zekerheid bij het uitoefenen van allerhande constructieactiviteiten, zoals aanbouw, verbouw en revisiewerkzaamheden.

Soorten Machine Montageverzekeringen

Schade die tijdens montage- en installatiewerkzaamheden ontstaat, wordt niet door uw aansprakelijkheidsverzekering gedekt. Met de Machine Montageverzekering van de Carverzekering Specialist wordt deze schade wel vergoed. U kunt kiezen uit twee varianten.

  • De aflopende Machine Montageverzekering. Dit is een verzekering die wordt afgesloten voor de duur van uw project, dus voor één specifiek object in verbouw, aanbouw of revisie.
  • De doorlopende verzekering. Als u kiest voor deze variant bent u het hele jaar door verzekerd. U hoeft dus niet steeds opnieuw voor ieder nieuw aanbouw- verbouw- of revisieproject een verzekering af te sluiten.

Extra mee te verzekeren zaken

Daarnaast kunt u in de Machine Montageverzekering, behalve het werk eveneens enkele extra zaken meeverzekeren. Hierbij kunt u denken aan:

  • Aansprakelijkheid
  • Hulpmaterialen
  • Eigendommen van de opdrachtgever
  • Eigendommen van personeel en/of directie
  • Bedrijfsschade
  • Transportschade

Stel de voortzetting van uw werk veilig

Met een Machine Montageverzekering stelt u de continuïteit van uw werkzaamheden en uw bedrijf veilig. Bij schade is namelijk lang niet altijd gelijk duidelijk wie hiervoor verantwoordelijk gesteld kan worden. En wanneer dit wel duidelijk is, kan het ook nog gebeuren dat de verantwoordelijke partij onvoldoende middelen heeft. Zonder verzekering zou daardoor de voortzetting van het te bouwen object in gevaar kunnen komen evenals de continuïteit van uw bedrijf.

Vraag daarom direct vrijblijvend meer informatie aan over de Machine Montageverzekering.