Referenties

Eerlijk en betaalbaar

Aug 03, 2014 referentie door Mark de Goede

Voor een middelgroot project in de Beemster was ik op zoek naar een goede CAR verzekering die meerdere zaken goed zou afdekken en ook mijn onderaannemers voor een stuk mee verzekerde.

Via deze website kwam ik bij de mensen van CAR Verzekering Specialist terecht en in tegenstelling tot de grote verzekeraars nam Peter alle tijd voor mij en zijn we uitgebreid ingegaan op mijn wensen.

Ik heb hier voor een prima prijs een goede CAR verzekering afgesloten en schrijf daarom ook graag een referentie. Succes!


Uitstekend geholpen

Jul 11, 2014 referentie door Joost van Vlijer

Toen ik als aannemer een groot project in Lelystad aannam kwam de opdrachtgever als snel met de vraag hoe het geregeld was met de CAR. Na overleg hebben wij besloten dat het meest logisch was als ik als hoofdaannemer dat zou regelen voor deze klus.

Middels Google ben ik terecht gekomen bij Peter en zijn team en ik moet zeggen dat het met recht specialisten zijn. Duidelijk in de adviezen en betaalbaar in de oplossingen. Goede gasten hier en daarom beveel ik ze aan.


Goed en uitgebreid advies

May 23, 2013 referentie door Paul van der Jonge

Allereerst wil ik Peter graag bedanken voor het goede advies dat hij ons heeft gegeven. Als opdrachtgever voor het bouwen van een nieuwe boerderij had ik behoorlijk wat verantwoordelijkheden te regelen waarbij een juiste afdekking van eventuele schade een belangrijke was.

Met dit advies heb ik - en niet mijn aannemer - het gehele project verzekerd met als voordeel dat alle verantwoordelijkheden in het bouwproject duidelijk waren en ik de regie had over hoe de verzekering in te richten. Mijn nieuwe boerderij staat inmiddels.


Carverzekerings Specialist , USA 4.7 5.0 3 3 Voor een middelgroot project in de Beemster was ik op zoek naar een goede CAR verzekering die meerdere zaken goed zou afdekken en ook mijn onderaannemers voor een stuk mee verzeker

Klik hier om uw aanbeveling toe te voegen


Submit your review
* Required Field